-
12 may 2017
- 88
- 0
-
12 march 2017
- 99
- 2
12 march 2017
Ингредиенты
Огурец — 2-3 штпоказать текст...
Яйца — 3-4 шт.
Лук — 1 шт.
Майонез
Укроп
Соль, перец
Способ приготовления
Шаг 1 Огурцы моем , режем соломкой.
Шаг 2 Яйца варим, чистим, режем соломкой.
Шаг 3 Выкладываем яйца и огурцы в тарелку, добавляем мелко порезанный лук и укроп. Солим, перчим, заправляем майонезом .
Шаг 4 Перемешиваем и подаем к столу.Приятного аппетита!
-
13 march 2016
- 89
- 2
13 march 2016
Інгредієнти:
-2 склянки цукру
-1/2 склянки молока
-100 г вершкового масла
-2 ст. л. борошна
-50 г какао
Приготування:
1. Змішати цукор, молоко і масло, варити 15 хв. 2. Додати борошно і какао і варити ще 10 хв
3. Головне - не переварити, тому що цукор пережжется і буде гіркий смак.
4. Якщо не доварити, то маса не застигне.
-
28 february 2016
- 110
- 3
28 february 2016
Дуже зручно взимку - маленьку баночку відкрив - і борщик за півгодини готовий! Можна вегетаріанський, можна на бульйоні, можна на тушенке - взагалі хвилинна справа!
Інгредієнти:
буряк 3 кг
морква 1 кг
цибуля ріпчаста 1 кг
перець солодкий 1 кг
помідори 1 кг
1 склянка цукру
3 ст. л. солі
1 стакан рослинного масла
125 мл (половина тонкого склянки) оцту 9%
вихід: близько 12 банок по 0,5 л
Приготування:
1. Всі овочі помити, почистити, далі шарами викласти в таз в наступній послідовності:
2. Цибулю порізати напів - або чвертькільцями
3. Буряк натерти на крупній тертці (можна і на корейський лад)
так само і натерти моркву
перець порізати тонкою соломкою,
помідори полукружками
4. додати сіль, цукор, оцет, олію
5. все перемішати і поставити на маленький вогонь, як тільки дасть сік, вогонь додати і варити 25 хвилин,
6. розкласти гарячим в стерильні банки і закатати.
Взимку просто варіть бульйон, заправляєте капусткою, картоплею (я варю без неї), трохи проваріть відправляєте вміст баночки, хвилин через 7-10 борщик готовий! В кінці я віддаю перевагу рубаний часник додати прямо в каструльку і в тарілку побільше зелені і сметанка для бажаючих.
-
28 february 2016
- 64
- 3
28 february 2016
Інгредієнти:
Тісто:
Борошно 1 склянку
Цукор 1 склянку
Яйце 5 шт.
Начинка:
Мак 5 ст. л.
Манна крупа 3 ст. л.
Родзинки 2 ст. л.
Цукор 4 ст. л.
Молоко 300 мл
Для прикраси:
Шоколадна глазур 100 мл
Якщо ви, як і я, любите випічку з маком, то вам точно сподобається цей чудовий рулетик. Бісквітне тісто м'яке, пухке, плюс макова начинка не залишають нікого байдужими.
Отже, бісквітний рулет з маком та родзинками...
Для приготування тіста: яйця, борошно і цукор.
Яйця збити з цукром до розчинення цукру.
Додаємо борошно і акуратно змішуємо.
Деко застелити пекарської папером, сформувати бортики і рівномірно вилити тісто.
Випікати бісквіт при температурі 180 градусів 10-12 хвилин.
Корж відразу ж звертаємо разом з папером і даємо охолонути.
Для начинки нам необхідні: молоко, манка, цукор, мак та родзинки.
Половину молока закип'ятити. В решту додаємо цукор, манку, родзинки і мак.
коли молоко закипить, додаємо змішані інші інгредієнти. Варимо до моменту, коли начинка не загусне.
З бісквіта прибрати папір, змастити корж начинкою і загорнути рулетом.
Полити бісквітний рулет з маком та родзинками шоколадною глазур'ю.
Приємного апетиту!
-
28 february 2016
- 80
- 2
28 february 2016
Чебуреки домашні виходять тоненькі і хрусткі, начинка соковита.
Інгредієнти:
Тісто:
-4 ст. борошна (обсяг склянки — 250 мл),
-1,3 склянки води (320 мл),
-2 столові ложки горілки саме горілка додає тісту пухирчастість,
-1 яйце,
-2 ст. ложки рослинної олії,
-0,5 чайної ложки солі.
Фарш:
-700 р фаршу (змішаний),
-350 г цибулі,
-1/3 склянки кефіру
-сіль,
-перець.
-зелень і часник якщо любите.
Начинка 2:
-Сир (потертий),
-зелень (петрушка і кріп),
-і в кожен чебурек — тонкий скибочку помідора.
Приготування:
Закип'ятити воду з сіллю і маслом. Негайно заварити в ній півсклянки борошна, намагаючись розмішати грудки, і дайте охолонути.
Потім додати яйце і горілку, перемішати, поступово додаючи борошно і вимісити тісто. Дати постояти 1 годину.
Розділіть тісто на кульки, розміром з м'ячик для настільного тенісу, розкачати в корж товщиною 1 мм
Фарш розкласти тонким шаром на одній половині коржі, накрити і зліпити краю.
Смажити чебуреки з в каструлі або сковороді на добре розігрітій олії з двох боків до золотисто-коричневого кольору.
Приємного апетиту!
-
13 february 2016
- 72
- 4
13 february 2016
Це смачне і просте блюдо, господині готували ще в радянський час. При всій своїй простоті, це шалено смачно і ніжно! Спробуйте, і цей рецепт стане для вас незамінним!
Інгредієнти:
3 зубчики часнику
1 курка (будь-які частини) 1,5 кг
2 лаврових листа
сіль
перець запашний
Приготування:
1. Все дуже просто! Беремо курочку, ріжемо її на шматки які помістилися б в горлечко банки.
2. Солимо перчимо за смаком.
3. А так - ж беремо звичайну двох літрову банку (тільки вона повинна бути абсолютно сухою!)
4. Складаємо нашу курочку в банку, пересипаючи нарізаним пластинками часником. Банку повинна бути заповнена не більше ніж на три чверті (щоб наш смачний сік не втік)
5. Зверху кладемо лавровий лист. Накриваємо фольгою складеною в кілька разів, притискаємо.
6. Ставимо банку в ХОЛОДНУ духовку і вмикаємо температуру 180-200 гр.
7. Героїчно чекаємо 2 години, насолоджуючись чудовими ароматами літати по всій квартирі! А тепер насолоджуємося!
-
9 february 2016
- 75
- 2
9 february 2016
Такий рулет роблять рибалки у морі з свіжозловленої риби. Свіжо виловлена рибка нам недоступна, тому будемо робити з замороженої розмороженої.
Це дуже смачна закуска. Під пиво, горілочку :oi: з картоплею і просто так - цей рулет безсумнівно припаде вам до смаку.
Для одного рулету нам знадобиться:
Скумбрія - 3 шт.
Спеції - сіль 1-1,5 ч. ложки, мелений чорний перець, лавровий лист - 1-2 великих листа, часник - 3 зубчики.
Часник дрібно нарізати ножем. (не використовувати терку або чеснокодавку, краще всього ножем. Можна подрібнити блендером)
Лавровий лист подрібнити руками.))
Пергамент або харчова плівка.
Скумбрію чистимо - відрізаємо голову, хвіст. Плавники можна відрізати ножицями. Надрізаємо вздовж хребта і витягуємо кістка, чистимо черевце.Посипаємо рибку сіллю, перцем. Розкладаємо часник і лавровий лист.Згортаємо рулет. Можна згорнути 2 штучки. Можна покласти рибку внахлест і згорнути від хвоста до голови.
Я звертаю рулет з 3-х штучок. Загортаємо туго в харчову плівку.Рулет залишаємо в холодильнику на 6-8 годин. потім прибираємо в морозилку.Рулет нарізаємо скибочками і насолоджуємося.
-
2 february 2016
- 67
- 2
2 february 2016
Секрет этого рецепта, по моему мнению, заключается в тесте - оно получается мягким и вкусным:
Ингредиенты:
Тесто:
- 3.5 стакана муки ;
- 350 мл воды;
- 1 яйцо;
- 1 стол. Ложка топленого масла (или просто масла)
- 0.5 чайной ложки соли.
Приготовление:
1. Вскипятить воду с солью и маслом (масло придает готовым чебурекам характерную 'пузырчатость').
2. Немедленно заварить в ней 1/2 стакана муки, стараясь размешать комки, и дать остыть (заваривание части муки делает тесто мягким и пластичным). Если немного комков останется - не страшно, они потом разойдутся.
3. Добавить яйцо и перемешать. Постепенно добавляя остальную муку, вымесить тесто. Тесто не должно липнуть к рукам, если липнет добавить еще немного муки. Дать настояться не менее 1 часа (можно хоть 2-3).
Пока тесто настаивается приготовим фарш:
- 700 г фарша (лучше баранину, конечно, но можно любое мясо или смесь);
- 350 г лука;
- 0.5 стакана воды или кефира;
- соль, перец, специи по вкусу.
В фарш добавить лук, воду или кефир, который кроме вкусовых окрасок, обладает чудесным свойством связывать сырой фарш (фарш не растекается) и отдавать жидкость в готовый продукт. Все хорошо перемешать.
Жарим чебуреки:
1. Отрезая тесто на шарики размером с мячик для настольного тенниса, раскатать в лепешку толщиной 1 мм. Разровнять фарш (чуть более, чем теста) по одной половине лепешки, накрыть второй половиной и края придавить. Прокатать по краю специальной машинкой или краем блюдца, или вилкой.
2. В кастрюлю налить на 2-3 см растительного масла, и подождав пока масло нагреется, жарить с 2 сторон на среднем огне, не накрывая крышкой, до образования золотисто-коричневого цвета.
-
16 may 2015
- 63
- 3
16 may 2015
Дрожжевое тесто раскатать тонким слоем, смазать кетчупом, посыпать мелко порезанными колбасой, мясом или ветчиной, луком, сладким перцем, огурцами (жидкость предварительно отжать), сыром.
Свернуть в рулет.
Показати повністю..
Рулет разрезать ножницами на части толщиной 1см, немного не дорезая до конца, разложить в виде колоска.
Смазать желтком. Поставить на расстойку на 10 мин.
Выпекать до готовности. Готовую пиццу посыпать тёртым сыром. Поставить в духовку до расплавления сыра.
Приятного аппетита!
Guests of page
Share the page on social networks:
/Svyatoslav.Marchuk1/foto/en/%D0%9D%D0%B0%D1%88%D1%96%20%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8
50
74405004
Close |